Ons team

marlies en nikOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn naam is Marlies van de Watering.

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als arts, voornamelijk in de palliatieve zorg, heb ik me toegelegd op het coachen met paarden. Bewuster leven, en vooral in het hier en nu leven is wat ik heb geleerd van mijn patiënten. Dat is ook hoe paarden leven: voor hen is er alleen het heden. Ik zorg voor een veilige omgeving , waarin je als coachee op onderzoek uit gaat naar je mogelijkheden en talenten, en hoe je ervaringen, die je daarbij in de weg staan kan overwinnen.

Ik ben gecertificeerd Equine Assisted Coach level 1. (educatief centrum Keulseweg) en ingeschreven in het Kwaliteits Register Equine Assisted Coaching (KREAC).

Inmiddels heb ik ook de de opleiding “Systemisch Coachen met paarden” bij Bureau Wind afgerond .  Daarnaast ben ik lid van de intervisiegroep Horse Valley Ede e.o. Deze bestaat uit 8 verschillende praktijken, die regelmatig bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen en nieuwe inzichten te delen. Op die manier  zorgen wij er voor dat onze deskundigheid en vaardigheid steeds toeneemt.

Mijn teamgenoten zijn Nikita en Wout, twee haflingers van 14 en 15 jaar, die de hoeven stevig in de klei hebben staan en duidelijk en direct zijn in hun communicatie. Sinds kort heeft Dixon een vijfjarige haflinger zich bij dit team gevoegd. Zodra zijn algemene training is afgerond zal hij ook als coach worden ingezet.